Sponsoren

De sponsoren van de Skills Masters beroepenwedstrijden zijn:

De Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT (CA-ICT) heeft tot doel de employability van de sector en de werknemers in de sector te verbeteren en daarmee de concurrentiekracht van Nederland te vergroten.

  • CA-ICT maakt subsidiëring van (bedrijfs)ICT-opleidingen mogelijk
  • CA-ICT wil de employability van de sector en werknemers in de sector verbeteren
  • CA-ICT stimuleert mbo'ers om meer uit zichzelf te halen
  • CA-ICT en ECABO zorgen samen voor een goede aansluiting op de vraag vanuit het bedrijfsleven

CA-ICT werk hieraan sinds 1997 door het stimuleren van werkgelegenheidsprojecten, bedrijfsopleidingen, omscholing en verbetering van de aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt.


Stichting Praktijkleren ondersteunt ROC’s bij binnen- en buitenschools praktijkleren. Stichting Praktijkleren ontwikkelt samen met ROC’s:

  • Examenproducten
  • praktijkwijzers voor de beroepspraktijkvorming
  • bedrijfssimulaties projecten in de vorm van interactieve leeropdrachten of beroepenoriëntaties voor de sectoren Economie en Handel

Stichting Praktijkleren adviseert scholen bij het opzetten van een onderwijsleerbedrijf en het trainen van docenten in het gebruik van hun materiaal.


Microsoft is o.a. met het Microsoft IT Academy programma actief betrokken bij het onderwijs. Het ondersteunen en stimuleren van studenten te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling vormt daarbij het uitgangspunt. De Skills Masters is een geweldige leerervaring voor studenten waar we graag aan bijdragen. Microsoft ook geeft gratis MTA-vouchers weg. De bijdrage stopt niet bij sponsoring maar ook directe betrokkenheid bij de wedstrijd en activiteiten rondom de wedstrijdvloer vormen een belangrijk onderdeel. We kijken er weer erg naar uit.


De MBO Raad is de brancheorganisatie van de onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. Bij de MBO Raad zijn alle zeventig onderwijsinstellingen in de mbo-sector aangesloten. In de bedrijfstakgroep ESB&I (Economisch-Administratieve beroepen, Sociaal-Juridische dienstverlening, Beveiliging en ICT) zijn alle roc's vertegenwoordigd die opleidingen aanbieden in de volgende beroepsdomeinen: Administratie niveau 2 (brede opleiding), Financiële Beroepen, Secretariële Beroepen, Commercieel, Bank en verzekeringen, ICT, Informatie en dienstverlening, Juridisch, Orde en Veiligheid.


Aries Institute of Technology© Aries Institute of Technology is toonaangevend in de implementatie van multi-media cursusmaterialen op zowel nationaal als internationaal niveau. Het is onze visie om uw deelnemers kennis te laten maken met de wereld die ICT heet. Aries heeft een zeer goede naam opgebouwd als leverancier van hoogwaardige curricula ter ondersteuning van uw onderwijs en uw deelnemers.
Inmiddels maken meer dan 50 onderwijs instellingen in Nederland gebruik van onze 17 les- en toetsmaterialen ten behoeve van de ICT Opleidingen Medewerker ICT (niveau 2), Medewerker beheer ICT(niveau 3), Netwerkbeheerder (niveau 4), ICT Beheerder (niveau 4) en Applicatie Ontwikkelaar (niveau 4). Sinds september 2011 heeft ECABO 7 Aries certificeringen opgenomen in haar blauwdruk. De blauwdruk legt een direct verband tussen de certificeringen van Aries en de kwalificatiedossiers van de eerder genoemde opleidingen.


Secretary Plus geeft winnares Skills Masters Academy Vip Vouchers

De winnende directiesecretaresse/managementassistent op Skills Masters ontvangt naast de titel ook vier Academy Vip Vouchers ter waarde van € 1.980,- Lees meer over deze Vip Vouchers.


InWork is dé specialist voor Young IT Professionals. Wij onderscheiden ons als IT detacheringbureau door onze visie op jong talent. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met de juiste combinatie van werkervaring, opleiding en coaching binnen korte tijd enorme sprongen kan maken in je carrière. Dit doen we door je uitdagende opdrachten aan te bieden, die aansluiten bij jouw carrière en bij jouw carrièrewensen. Voor meer info zie www.inwork.nl.

InWork biedt de winnaar Systeembeheer en de winnaar Netwerkbeheer van Skills Masters een weekcursus ITIL Foundation v3 (inclusief examen) onder leiding van een gecertificeerde docent.


De Cloud Hosted ICT Training Omgeving (CHITO) zorgt er voor dat cursisten/deelnemers aan een IT training bijvoorbeeld een officiele Microsoft MOC, Citrix, Linux of Oracle cursus

  • een PC/laptop (met internet verbinding) kunnen gebruiken als heuse oefenomgeving voor de technische klassikale Microsoft ICT trainingen
  • daarvoor dus geen ‘zware’ hardware nodig hebben
  • overal kunnen inloggen op hun specifieke (leslokaal) omgeving en direct aan de slag met de oefeningen en Microsoft labs.

CHITO is gebaseerd op een Microsoft Hyper-V omgeving, waarin cursisten/deelnemers kunnen werken met gevirtualiseerde servers en werkstations

Sponsoren aan het woord

 

Skills Masters 2012 (ECABO)

 

Interview stichting Praktijkleren

 

Interview Mbowijzer.nl, Microsoft, Office Specialist

 

Interview Aries (2011)

Interview met CA-ICT en Microsoft
Prijsuitreiking Skills Masters 2012

 

 

Ook sponsor worden?

Neem contact op met Hans Blankendaal, Sectorteammanager, T 033 - 48 92 971 / 06-29550146.