Verkiezing Beste stagebedrijf gemeente of waterschap

Verkiezing Beste stagebedrijf gemeente of waterschap

In 10 stappen naar een goed stagebeleid!

Dit stappenplan is bedoeld als praktisch instrument om gemeenten en waterschappen te ondersteunen bij het vormgeven van stages (ook wel beroepspraktijkvorming - BPV - genoemd). Dit document geeft stapsgewijs aan hoe u als organisatie een goed stagebeleid kunt opzetten. Het is tot stand gekomen door ervaringen die de afgelopen jaren zijn opgedaan bij de verkiezingen beste stagebedrijf gemeenten/waterschappen van het jaar. U vindt in het stappenplan verwijzingen naar extra informatie, checklists en voorbeelden.

Emmen beste stagegemeente van Nederland 2014

De gemeente Emmen is uitgeroepen tot beste stagegemeente van Nederland. Daarmee versloeg de gemeente de andere twee genomineerden, de gemeente Woerden en het Hoogheemraadschap van Delfland. Dat werd vandaag bekend gemaakt in het Waterschapshuis in Amersfoort. De verkiezing ‘Beste stagebedrijf gemeente of waterschap 2014’ wordt jaarlijks uitgeschreven door A+O fonds Gemeenten en A&O-fonds Waterschappen in samenwerking met kenniscentrum ECABO. Lees het nieuwsbericht.

Bekijk de pitches van de drie finalisten:

Hoogheemraadschap van Delfland

Gemeente Emmen

Gemeente Woerden

2013

In 2013 won de Gemeente Dronten deze titel en werd waterschap Peel en Maasvallei tweede. Wilt u weten waarom zij gewonnen hebben en wat het hen heeft gebracht? Lees dan het interview met Alie de Vries, HRM-adviseur en stage coördinator bij de Gemeente Dronten en het artikel over waterschap Peel en Maasvallei.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Voor meer informatie zie ook:

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de verkiezing kunt u contact opnemen met Karin Jansen